Review

Waarom heb je voor The Colour Store gekozen?
Ik vind je heel eerlijk, als ik iets wil maar het staat me niet of het is niet realistisch dan zeg je dat gewoon. Heel fijn is dat. Voor mij is het echt een ochtend even voor mezelf en je luistert altijd goed. 
Ook is het een hele fijne rustige ruimte. 

Waarom vind je mijn aanpak bijzonder?
Omdat alles wat je doet jou is. Niet is geforceerd. Van de ruimte tot alles wat je zegt is echt.
Ik zie wat dit haar met me doet, overdreven gezegd voel ik me meer vrouw. En heb ik het idee dat ik meer uit mezelf wil halen. Ik voel mezelf meer waard!?

Wat heeft een behandeling bij mij jou opgeleverd?
Dat ik zin heb om mijn haar mooi te doen.
Ik krijg complimenten over mijn haar!

Is er aan je verwachtingen voldaan, en heb je nog tips voor verbeteringen?
Ja zeker, ik kan zelf bepalen wat voor soort behandeling ik wil en dat is gemakkelijk online in te plannen. Je zit bijna en soms echt privé in de salon en daar mag voor betaald worden.
TIP: misschien een herinnering sturen als het weer 6 weken geleden is want ik wil het graag bijhouden.

I 25 jaar.


Review

Wat heeft de behandeling jou opgeleverd?
Precies wat ik wilde! Een gordijnen pony, die heel voorzichtig geknipt werd omdat ik het nogal spannend vond. Volume in mijn haar mede dankzij jou geknipte laagjes en de luchtigheid omdat je knipt in droog haar.

Waarom vind je mijn aanpak bijzonder?
Je probeert echt betrouwbaarheid op te bouwen door goed te communiceren. Maar vooral ook echt te luisteren. In het verleden ben ik altijd bij verschillende kappers geweest en eigenlijk nooit meer teruggegaan bij dezelfde voor een 2e keer. Want ik was nooit echt tevreden. Je neemt rustig de tijd, laat me ook aan mijn haar zitten als er weer een stukje af is gegaan zodat ik kan voelen hoe ik het vind. Dat zorgt ervoor dat er uiteindelijk geen verassingen zijn.

Is er aan je verwachtingen voldaan?
Alles is precies zoals ik verwacht had. Tijdens het plannen vond ik demi super flexibel. Verder knipte je met veel communicatie, je legde alles uit wat je deed wat zorgde voor vertrouwen. Je deed alles in rustige stapjes zonder dat ik me opgelaten voelde of het idee had snel te moeten beslissen.
Je bent goed in wat je doet, je bent de eerste kapper waar ik teruggekomen ben het voelt vertrouwd en professioneel. 
Josje 24 jaar.