Inzicht in jezelf .
Dmv. kleur


Jij, je bent iemand die geniet van het leven, van gezelligheid met vrienden en familie, een mooi huis een baan , die fijne relatie of gezin en je vindt persoonlijke ambities belangrijk! Alles lijkt aan de buitenkant goed voor elkaar te zijn! Het perfecte plaatje.
 Toch merk je dat jij je van binnen helemaal niet zo compleet voelt zoals dat het er aan de buitenkant allemaal uitziet …
 
 

Je voelt steeds vaker een onrustig of ontevreden gevoel , en je hebt het idee dat er meer in je zit dan je nu doet of laat zien ...
Eigenlijk vindt je dat gevoel maar vreemd of zelfs irritant want er is toch zoveel waar je wel blij en gelukkig mee bent , hoezo is er dan toch soms of steeds vaker dat knagende gevoel van onvrede ...? 

Je vraagt jezelf steeds vaker af:
-      Wat wil ik nou écht , je weet niet precies wat je zou willen, of wat de goede keuzes zijn
-        De mening / verwachting van anderen trek je je meer aan dan je diep van binnen zou willen
-       Je voelt je soms wel eens alleen of onbegrepen omdat je het gevoel hebt dat er zoveel is om gelukkig & blij mee te zijn en je eigenlijk irriteert aan dat vervelende gevoel van onvrede 
- Je hebt de behoefte eens te sparren met iemand die iets verder van je af staat

Wil je dolgraag dat gevoel van onrust & onvrede doorbreken, maar heb je geen idee hoe!?

Ik help je inzicht te geven in jezelf en de situatie .. 
Op een hele laagdrempelige en zelfs leuke manier namelijk dmv. KLEUR!
Ik stel geen ingewikkelde vragen, maar ik leg de focus op je kledingkast ..
Hier ligt namelijk heel veel informatie in verbogen over jou

Wat houdt een gesprek precies in?
Dit gesprek duurt ongeveer een uur tot 1,5 u waarin het vooral gaat om het verdiepen in jezelf en je persoonlijkheid. En het helder maken waar jij voor staat , en waar je uitdaging ligt. Volg je nieuwsgierigheid en laat je verrassen door de kracht van kleur en het stellen van goede vragen!

Schuif jij binnenkort bij mij aan tafel, online via zoom of facetime? Wat een mooie investering is in jezelf om te durven en leren kijken naar jezelf op een hele laagdrempelige manier!
   
De investering in jezelf is €59,- 
Neem gerust contact op bij vragen , of voor vrijblijvende informatie ! 

Review

Waarom heb je gekozen voor een kleursessie?
Ik herkende me in de beschrijving op je website.  Ik kon mezelf snel druk maken over wat anderen van mij vonden. En merkte dat ik toch steeds negatief over bepaalde dingen en mezelf dacht. Ik was wel nieuwsgierig of dit me kon helpen, dus mailde ik jou. Ik ging er open in, ik was vooral benieuwd.

Hoe heb je de sessie ervaren?
Ik heb jou een kleursessie gevolgd en vond het een unieke ervaring. Het heeft mij inzicht gegeven en me tot nadenken gezet. Ik was verbaasd over hoe kleuren zoveel over je leven zeggen. Het maakte bepaalde fases in mijn leven helder en kreeg inzichten waarin ik wel al gegroeid ben. Ik vond het een heel fijn gesprek. Ik heb veel dingen over mezelf geleerd. Ik zal het zeker aan iedereen aanraden zeker als je verandering wilt. Je leert anders over jezelf denken en dmv. kleur gaat dat op een hele luchtige manier. Ik merk nu echt dat mijn zelfvertrouwen gegroeid is en ik meer in mezelf en mijn ideeën geloof!
S. 18 jaar.

Review

Waarom heb je gekozen voor een kleursessie?
Ik zag je berichtje op facebook en voelde JA, dit gaat mij ondersteunen inzicht te krijgen waarom ik nog niet mijn passie heb durven volgen. Ik wilde er achter komen wat mij nou tegenhoudt om van mijn passie mijn werk te maken.

Wat waren je verwachtingen van te voren?
Ik ging er open in, ik vertrouwde erop dat wat er mag zijn de bedoeling was.

Hoe heb je de sessie ervaren?
Ik heb een langer traject bij je gevolgd met meerdere sessies en ik vond het prettig. Het was inzichtgevend en je stelde goede vragen

Wat heb je geleerd ?
Ik heb geleerd bij mezelf te blijven, en te vertrouwen dat ik er mag zijn. Het heeft me meer bewust gemaakt dat ik mag vertellen wat ik voel en wat er in mij omgaat. En ik heb geleerd wat de kleur turquoise voor mij kan doen!
S. 39 jaar


REVIEW

Waarom heb je gekozen voor een kleursessie?
Nadat ik al jaren bij jou kom als vaste klant om te knippen. En jou zo enthousiast hoorde vertellen over de opleiding die je gedaan had en de kleurensessies was ik wel benieuwd!

Hoe heb je de sessie ervaren?
Ik vond het een hele bijzondere ervaring zoals de kleuren voor mij spraken. Alles klopte van het verleden en nu. Ik was echt onder de indruk.
Maar ook van jouw kennis van de kleursamenstellingen en de betekenissen ervan.
L. 49 jaar

Review 


Mijn gesprek met Demi is zo verhelderend geweest, ze weet de juiste vragen te stellen en stelt je erg op je gemak. Normaal gesproken vind ik dit laatste namelijk altijd vrij lastig, maar bij Demi voelde het oprecht en vertrouwt. 

Ik ben zelf eigenlijk verbaasd over hoe ons gesprek me heeft aangezet / gemotiveerd / inzicht heeft gegeven om hier nu mee bezig te zijn, en ik voel me er enorm goed bij!