Kleurpersoonlijkheid sessie 

Je uiterlijk is een weerspiegeling van je innerlijk ..
Door het dragen van kledingkleuren waarbij jij je lekker voelt zorg je voor een uitstraling die past bij wie je bent  : zodat jij in de spiegel kijkt en denkt JA dit ben ik!

Kleur heeft zoveel meer betekenis dan je misschien denkt.
Door het bewust inzetten van de kracht  kleur. Kan je er voor zorgen dat het je krachtiger over laat komen, of juist wat toegankelijker.
Rode lippenstift trekt de aandacht , waarbij een licht roze lipgloss een veel zachter effect heeft. Ook vertellen de kledingkleuren die je graag draag, of je lievelingskleur iets over jouw persoonlijkheid. Door je meer te verdiepen in de kleur die je graag draagt of die je opvalt,kom je meer te weten over je eigen persoonlijkheid. Dit zal je versteld doen staan welke herkenning dit kan geven. Door je lievelingskleur actief in te zetten kan je jouw persoonlijkheid versterken want dit staat in verbinding met wie jij bent, waar je voor staat en wat je belangrijk vind.

Door te kijken naar wie jij bent, en wat jij belangrijk vind. Kan je een uitstraling gaan creëren die echt past bij jou!

De kleuren die je draagt , of waar je mee gestart / gestopt bent kunnen je iets vertellen. 

 Als je in vroeger gestopt of juist gestart bent met een bepaalde kleur te dragen dan heeft dit altijd te maken met een emotionele gebeurtenis. 


Het geeft zelfkennis en kan bijdragen in je persoonlijke groei. Door hier bewuster keuzes in te maken kun je zorgen voor verandering. Wat helpt meer te gaan geloven in jezelf en je eigen kwaliteiten! Jezelf mooi voelen en weten dat je het waard bent om te stralen! En het wordt makkelijker om de juiste keuzes te maken, omdat je dicht bij jezelf & je persoonlijkheid blijft.

Door middel van kleurcoaching (ahv. colour comfort methode) zorg ik voor zelfinzicht. 

Tijdens een sessie kijken we naar jouw kleurkeuzes van vroeger en nu. Door de  betekenissen van de gedragen kleuren te achterhalen ontstaat helderheid. Over jouw  unieke kwaliteiten, je talenten, waar jou kracht ligt en wat evt. jouw  uitdagingen zijn. Het geeft inzicht welke gebeurtenissen,/levenslessen jou gemaakt hebben tot wie je nu bent.

Door bewust nieuwe kleurkeuzes te maken kan dit je helpen jouw persoonlijke uitdagingen aan te gaan. Want de betekenissen van deze nieuwe kleurkeuzes zorgen onbewust voor verandering van emoties, je gedachtes over jezelf & je gedrag.  
Wat effect heeft op je uitstraling .Want hoe jij je voelt , en wat je uitstraalt heeft direct gevolg op hoe je overkomt op anderen.Zo kun je volledig vanuit je eigen kracht gemakkelijker keuzes te maken. En past jouw uiterlijk volledig bij wie je bent, en wat jij wilt uitstralen.
Wat houdt een gesprek precies in?
Dit groeigesprek in kleur duurt ongeveer een uur waarin het vooral gaat om het verdiepen in jezelf en je persoonlijkheid. En het helder maken waar jij voor staat , en waar je uitdaging ligt.

Doormiddel van de betekenis van kleur ahv. de colour comfort metode die ik tijdens een sessie gebruik. Heb jij na deze sessie:

- Inzicht gekregen in jezelf, je persoonlijkheid waar jij voor staat.
- inzicht gekregen in je overtuigingen, welke gedachtes je misschien onbewust tegen houden bepaalde dingen te doen of het geeft je inzicht waarom je doet wat je doet
- Dit inzicht laat je bewust worden en door hier mee aan de slag te gaan zorg je voor verandering
-  Naar je gevoel leren luisteren
- Ontdekt welke kleur je blij maakt, en wat dit betekent zodat je dit actief kan gaan inzetten.
- Zodat iedere keer als je deze kleur ziet het je herinnerd hoe jij je wilt voelen,wat voor jou belangrijk is, en hoe je over wilt komen.
   
De investering in jezelf is €55,- 
Inclusief 
-Een persoonlijk gesprek van 1 - 1,5 uur
-Uitgebreid verslag thuis gestuurd
En persoonlijk mailcontact bij vragen
Review

Waarom heb je gekozen voor een kleursessie?
Ik herkende me in de beschrijving op je website.  Ik kon mezelf snel druk maken over wat anderen van mij vonden. En merkte dat ik toch steeds negatief over bepaalde dingen en mezelf dacht. Ik was wel nieuwsgierig of dit me kon helpen, dus mailde ik jou. Ik ging er open in, ik was vooral benieuwd.

Hoe heb je de sessie ervaren?
Ik heb jou een kleursessie gevolgd en vond het een unieke ervaring. Het heeft mij inzicht gegeven en me tot nadenken gezet. Ik was verbaasd over hoe kleuren zoveel over je leven zeggen. Het maakte bepaalde fases in mijn leven helder en kreeg inzichten waarin ik wel al gegroeid ben. Ik vond het een heel fijn gesprek. Ik heb veel dingen over mezelf geleerd. Ik zal het zeker aan iedereen aanraden zeker als je verandering wilt. Je leert anders over jezelf denken en dmv. kleur gaat dat op een hele luchtige manier. Ik merk nu echt dat mijn zelfvertrouwen gegroeid is en ik meer in mezelf en mijn ideeën geloof!
S. 18 jaar.

Review

Waarom heb je gekozen voor een kleursessie?
Ik zag je berichtje op facebook en voelde JA, dit gaat mij ondersteunen inzicht te krijgen waarom ik nog niet mijn passie heb durven volgen. Ik wilde er achter komen wat mij nou tegenhoudt om van mijn passie mijn werk te maken.

Wat waren je verwachtingen van te voren?
Ik ging er open in, ik vertrouwde erop dat wat er mag zijn de bedoeling was.

Hoe heb je de sessie ervaren?
Ik heb een langer traject bij je gevolgd met meerdere sessies en ik vond het prettig. Het was inzichtgevend en je stelde goede vragen

Wat heb je geleerd ?
Ik heb geleerd bij mezelf te blijven, en te vertrouwen dat ik er mag zijn. Het heeft me meer bewust gemaakt dat ik mag vertellen wat ik voel en wat er in mij omgaat. En ik heb geleerd wat de kleur turquoise voor mij kan doen!
S. 39 jaar


REVIEW

Waarom heb je gekozen voor een kleursessie?
Nadat ik al jaren bij jou kom als vaste klant om te knippen. En jou zo enthousiast hoorde vertellen over de opleiding die je gedaan had en de kleurensessies was ik wel benieuwd!

Hoe heb je de sessie ervaren?
Ik vond het een hele bijzondere ervaring zoals de kleuren voor mij spraken. Alles klopte van het verleden en nu. Ik was echt onder de indruk.
Maar ook van jouw kennis van de kleursamenstellingen en de betekenissen ervan.
L. 49 jaar

Review

Waarom heb je gekozen voor een kleursessie?
Vorig jaar zomer vroeg jij mij voor een proefsessie omdat je net open was, en meer mensen de kracht van kleur wilde laten ervaren en jij dacht dat dit wel iets voor mij was!

Hoe heb je de sessie ervaren?
Als allereerste bedankt voor het lieve kaartje en het kleurrapport. Ik vond het een super leuk en leerzaam gesprek. Hoe de kleuren die ik nu draag inderdaad kloppen bij wat ik uit wil stralen. En de kleuren die mijn aandacht trekken maar niet durf te dragen iets vertellen en mij wel kunnen helpen.

Je bent een heel fijn persoon om mee te praten en het is fijn dat je niks gek vind! 
Ik heb zeker wat gedaan met het advies van jou en de doelen die we samen voor mij gemaakt hebben!
Super bedankt!
V. 21 jaar.