Kleurpersoonlijkheid sessie 

Hierbij wat meer informatie over wat ik nog meer doe dan alleen knippen en mooie haarkleuren maken. Ik begeleid mijn klanten namelijk ook via 1 op 1 coaching of een Kleurpersoonlijkheid sessie ahv. kleurcoaching.

Je uiterlijk is een weerspiegeling van je innerlijk ..
Weten wie je bent, en wat jij belangrijk vind, en wat je kwaliteiten zijn. Is de basis om een uitstraling te kunnen creëren die echt past bij jou!

 

Door het dragen van kledingkleuren waarbij jij je lekker voelt zorg je voor een uitstraling die past bij wie je bent  : zodat jij in de spiegel kijkt en denkt JA dit ben ik! 

Mijn 1 op 1 coaching of een kleurpersoonlijkheidsgesprek 

 Is eigenlijk  een instap is naar persoonlijke groei. Je ontdekt meer over jouw persoonlijkheid & kwaliteiten doormiddel van de kledingkleuren die je draagt.
Ook neem ik jou tijdens 1 op 1 coaching  mee in opdrachten om te ontdekken wie je bent en wat je talenten zijn.

Je wordt je bewust van de manier hoe jij over jezelf denkt en je leert dit ombuigen naar een krachtige mindset die zorgt voor succes en zelfvertrouwen!  Zodat jij met een dosis inzicht & helderheid inclusief een uitstraling die helemaal past bij jou de deur uitloopt !
Nieuwsgierig geworden? Meer info lees je via de link hieronder

 Kleur heeft zoveel meer betekenis dan je misschien denkt.
De kledingkleuren die je graag draagt, of je lievelingskleur vertellen iets over jouw persoonlijkheid. Het geeft herkenning, en soms geeft het ook inzicht in een bepaalde manier van denken of karaktereigenschappen van je zelf die je kunnen helpen of juist tegen je werken. Dit noem je ook wel eens belemmerende overtuigingen, die alles te maken hebben met de keuzes die jij nu maakt en hoe jij je over jezelf voelt.

De kleuren die je draagt , of waar je mee gestart / gestopt bent kunnen je iets vertellen. 

 Als je in vroeger gestopt of juist gestart bent met een bepaalde kleur te dragen dan heeft dit vaak te maken met een emotionele gebeurtenis. 


Het geeft zelfkennis en kan bijdragen in je persoonlijke groei. Door hier bewuster keuzes in te maken kun je zorgen voor verandering. Wat helderheid geeft en dat helpt meer te gaan geloven in jezelf en je eigen kwaliteiten! Dat maakt het makkelijker om de juiste keuzes te maken, omdat je dicht bij jezelf & je persoonlijkheid blijft.

Door middel van kleurcoaching (ahv. colour comfort methode) zorg ik voor zelfinzicht. 

Tijdens een kleurpersoonlijkheid  sessie kijken we naar jouw kleurkeuzes van vroeger en nu. Door de  betekenissen van de gedragen kleuren te achterhalen ontstaat helderheid. Over jouw  unieke kwaliteiten, je talenten, waar jou kracht ligt en wat evt. jouw  uitdagingen zijn. Het geeft inzicht welke gebeurtenissen,/levenslessen jou gemaakt hebben tot wie je nu bent.

Door bewust nieuwe kleurkeuzes te maken kan dit je helpen jouw persoonlijke uitdagingen aan te gaan. Want de betekenissen van deze nieuwe kleurkeuzes zorgen onbewust voor verandering van emoties, je gedachtes over jezelf & je gedrag.  
Wat effect heeft op je uitstraling .Want hoe jij je voelt , en wat je uitstraalt heeft direct gevolg op hoe je overkomt op anderen.Zo kun je volledig vanuit je eigen kracht gemakkelijker keuzes te maken. En past jouw uiterlijk volledig bij wie je bent, en wat jij wilt uitstralen.
Wat houdt een gesprek precies in?
Dit groeigesprek in kleur duurt ongeveer een uur waarin het vooral gaat om het verdiepen in jezelf en je persoonlijkheid. En het helder maken waar jij voor staat , en waar je uitdaging ligt.
Volg je nieuwsgierigheid en laat je verassen door de kracht van kleur!


Een mooie investering om te durven en leren kijken naar jezelf op een leuke manier door middel van kleur!
   
De investering in jezelf is €55,- 
Inclusief 
-Een persoonlijk gesprek van 1 - 1,5 uur
-Uitgebreid verslag thuis gestuurd
En persoonlijk mailcontact bij vragen

Review

Waarom heb je gekozen voor een kleursessie?
Ik herkende me in de beschrijving op je website.  Ik kon mezelf snel druk maken over wat anderen van mij vonden. En merkte dat ik toch steeds negatief over bepaalde dingen en mezelf dacht. Ik was wel nieuwsgierig of dit me kon helpen, dus mailde ik jou. Ik ging er open in, ik was vooral benieuwd.

Hoe heb je de sessie ervaren?
Ik heb jou een kleursessie gevolgd en vond het een unieke ervaring. Het heeft mij inzicht gegeven en me tot nadenken gezet. Ik was verbaasd over hoe kleuren zoveel over je leven zeggen. Het maakte bepaalde fases in mijn leven helder en kreeg inzichten waarin ik wel al gegroeid ben. Ik vond het een heel fijn gesprek. Ik heb veel dingen over mezelf geleerd. Ik zal het zeker aan iedereen aanraden zeker als je verandering wilt. Je leert anders over jezelf denken en dmv. kleur gaat dat op een hele luchtige manier. Ik merk nu echt dat mijn zelfvertrouwen gegroeid is en ik meer in mezelf en mijn ideeën geloof!
S. 18 jaar.

Review

Waarom heb je gekozen voor een kleursessie?
Ik zag je berichtje op facebook en voelde JA, dit gaat mij ondersteunen inzicht te krijgen waarom ik nog niet mijn passie heb durven volgen. Ik wilde er achter komen wat mij nou tegenhoudt om van mijn passie mijn werk te maken.

Wat waren je verwachtingen van te voren?
Ik ging er open in, ik vertrouwde erop dat wat er mag zijn de bedoeling was.

Hoe heb je de sessie ervaren?
Ik heb een langer traject bij je gevolgd met meerdere sessies en ik vond het prettig. Het was inzichtgevend en je stelde goede vragen

Wat heb je geleerd ?
Ik heb geleerd bij mezelf te blijven, en te vertrouwen dat ik er mag zijn. Het heeft me meer bewust gemaakt dat ik mag vertellen wat ik voel en wat er in mij omgaat. En ik heb geleerd wat de kleur turquoise voor mij kan doen!
S. 39 jaar


REVIEW

Waarom heb je gekozen voor een kleursessie?
Nadat ik al jaren bij jou kom als vaste klant om te knippen. En jou zo enthousiast hoorde vertellen over de opleiding die je gedaan had en de kleurensessies was ik wel benieuwd!

Hoe heb je de sessie ervaren?
Ik vond het een hele bijzondere ervaring zoals de kleuren voor mij spraken. Alles klopte van het verleden en nu. Ik was echt onder de indruk.
Maar ook van jouw kennis van de kleursamenstellingen en de betekenissen ervan.
L. 49 jaar

Review

Waarom heb je gekozen voor een kleursessie?
Vorig jaar zomer vroeg jij mij voor een proefsessie omdat je net open was, en meer mensen de kracht van kleur wilde laten ervaren en jij dacht dat dit wel iets voor mij was!

Hoe heb je de sessie ervaren?
Als allereerste bedankt voor het lieve kaartje en het kleurrapport. Ik vond het een super leuk en leerzaam gesprek. Hoe de kleuren die ik nu draag inderdaad kloppen bij wat ik uit wil stralen. En de kleuren die mijn aandacht trekken maar niet durf te dragen iets vertellen en mij wel kunnen helpen.

Je bent een heel fijn persoon om mee te praten en het is fijn dat je niks gek vind! 
Ik heb zeker wat gedaan met het advies van jou en de doelen die we samen voor mij gemaakt hebben!
Super bedankt!
V. 21 jaar.