Kleuren sessie

Je staat 's ochtends op en kiest je kleding uit voor die dag.
Heb jij je ooit afgevraagd waarom je voor een bepaalde kleur als kledingstuk kiest?
 En dat het misschien zelfs je gedrag/emoties kan beïnvloeden of hoe anderen op jou  reageren?

Als je de betekenis achter jouw gekozen kleuren zou weten,
dan gaat er een wereld voor je open!


Wil je ontdekken wat jouw lievelingskleur of die ene kleur die je echt NOOIT draagt vertelt over jou! Klik dan hieronder

Kleur gebruik ik om jou te ondersteunen jezelf beter  te leren kennen! 

Je ontdekt waar je kwaliteiten liggen, wie je bent, wat je écht wilt . en welke keuzes het best bij je passen 

Waardoor jij je eigen uniek-zijn kan gaan laten zien incl. alle kwaliteiten die in jou zitten en jij je volledige potentieel gaat benutten.  

Kleur is overal, in ons dagelijks leven. Of je ervoor kiest of niet, je kleur keuzes hebben een invloed op je emoties en gevoel , en kunnen daarom veel over jezelf onthullen. 

Zonder dat je het je realiseert, gebruikt ons onbewustzijn dit krachtige middel om onze diepste gedachten en gevoelens te communiceren en dat uit zich in de kleur keuzes die je maakt in je kleding. 

 
De kleuren die je draagt reflecteren niet alleen jouw eigen emoties maar ze communiceren ook een boodschap naar anderen . En beïnvloed  het hoe anderen op je reageren.  


De mensen om jou heen nemen deze vorm van communicatie onbewust waar. En een fijne reminder: voordat we iets zeggen,  hebben de kleuren die je draagt via non verbale communicatie al voor je gesproken....   

Tijdens een kleuren sessie werk ik ahv. de  Colour Comfort Methode . Dit is een coaching tool ahv. de psychologie van kleur. 

We zijn dagelijks omringd door kleur. . 

Door je te verdiepen in je eigen kleurkeuzes kun je op een leuke manier jezelf beter leren kennen, en je eigen emoties en denkpatronen beïnvloeden. 

Of je ervoor kiest of niet, je kleur keuzes hebben een invloed op je emoties en gevoel , en kunnen daarom veel over jezelf onthullen:
Als je de kracht van kleur ontdekt en leert begrijpen dan opent het de deur naar een dieper inzicht in jezelf. Kleur kan het volgende onthullen: 

  • Je unieke persoonlijkheid, talenten en inzicht geven in waar jouw kwaliteiten liggen
  • Verborgen of niet volledig benutte talenten
  • Waar je valkuilen liggen/ welk eigenschappen of gewoontes jouw niet helpen of ondersteunen je doel te bereiken
  • Hoe conditionering en opvoeding ertoe bijgedragen hebben tot negatief gedrag of eigenschappen
  • Hoe je onbewust gedachtenpatronen kunt veranderen om zo je wensen en doelen te verwezenlijken 
  • Het pad dat je bewandeld hebt in je leven en welke gebeurtenissen je hebben gevormd tot de persoon die je nu bent 

 Review

Waarom heb je gekozen voor een kleursessie?
Nadat ik al jaren bij jou kom als vaste klant om te knippen. En jou zo enthousiast hoorde vertellen over de opleiding die je gedaan had en de kleurensessies was ik wel benieuwd!

Hoe heb je de sessie ervaren?
Ik vond het een hele bijzondere ervaring zoals de kleuren voor mij spraken. Alles klopte van het verleden en nu. Ik was echt onder de indruk.
Maar ook van jouw kennis van de kleursamenstellingen en de betekenissen ervan.
L. 49 jaar 

Review

Demi is iemand die tijd voor je neemt. Tijdens mijn kleuren sessie stelde Demi open en eerlijke vragen om zo samen met mij tot een concreet punt te komen waar ik tegen aan liep. 

De kleuren sessie heeft mijn blik geopend om zo soms vanuit een andere hoek naar bepaalde momenten of gebeurtenissen te kijken. 


Tijdens deze sessie gaf Demi me een vertrouwd gevoel. 


Heel leuk om zo een keer bewust te worden van je kleding die je draagt en daarbij je bijbehorende karakter eigenschappen. 


Zeker een aanrader!
C. 24 jaar 


Review 


Mijn gesprek met Demi is zo verhelderend geweest, ze weet de juiste vragen te stellen en stelt je erg op je gemak. Normaal gesproken vind ik dit laatste namelijk altijd vrij lastig, maar bij Demi voelde het oprecht en vertrouwt. 

Ik ben zelf eigenlijk verbaasd over hoe ons gesprek me heeft aangezet / gemotiveerd / inzicht heeft gegeven om met mijn persoonlijke groei bezig te zijn, en ik voel me er enorm goed bij! 

S. 24 jaar


Review

Waarom heb je gekozen voor een kleursessie?
Ik merkte dat ik vast liep in wat ik precies wilde, en wat nou de beste keuzes zijn.

Hoe heb je de sessie ervaren?
Ik heb bij Demi een kleurensessie gevolgd en vond het een unieke ervaring. Het heeft mij inzicht gegeven en me tot nadenken gezet. Ik was verbaasd over hoe kleuren zoveel over je leven zeggen. Het maakte bepaalde fases in mijn leven helder en kreeg inzichten waarin ik wel al gegroeid ben. 

Ik vond het een heel fijn gesprek. Ik heb veel dingen over mezelf geleerd. Ik zal het zeker aan iedereen aanraden zeker als je verandering wilt. Je leert anders over jezelf denken en dmv. kleur gaat dat op een hele luchtige manier. Ik merkte na deze sessie dat ik weer een heldere blik had op alle keuzes, en echt dat mijn zelfvertrouwen gegroeid is en ik meer in mezelf en mijn ideeën geloof!
S. 18 jaar. Ik stel geen ingewikkelde vragen, maar ik leg de focus op je kledingkast ..

Wat houdt een kleurensessie precies in?
De sessie duurt ongeveer 1,5 u
We bespreken welke kledingkleuren jij het afgelopen jaar gedragen hebt , hier ga ik uitleg bij geven en zo ontdek je vanzelf waar je tegenaan loopt. Volg je nieuwsgierigheid en laat je verrassen door de kracht van kleur 

De investering in jezelf is NU €59,-