IMAGE CONSULTING 

Image advies combineer ik als kapster omdat ik vind dat het onlosmakelijk verbonden is! 
Wat binnen mijn salon centraal staat is je uitstraling versterken met een look die past bij wie je bent.

Image-consulting staat voor het ontdekken van jouw persoonlijke stijl in vorm, kleur en persoonlijkheid.
Gepersonaliseerd advies dat zorgt ervoor dat dit een kapsel is waarbij jij fijn voelt. Want door het dragen van een kapsel, haarkleur en kledingkleuren waarbij jij je lekker voelt. En hoe dichter jouw look staat bij wie je bent, hoe zelfverzekerder jij je voelt! En dat straal je namelijk ook uit, daar kan geen trend tegenop! 

Drie elementen tijdens de zoektocht naar een passend kapsel zijn voor mij onmisbaar bij een goed advies;
-Jouw identiteit
-Gezichtsvorm
-Contrastwaardes ; het verschil in kleur van jouw huid,haar & ogen

We hebben het allemaal wel eens over een goede eerste indruk achter laten!? Je gezicht is het aller eerste wat je ziet . En je haar is een omlijsting van je gezicht wat zeker meer dan de helft in beslag neemt.

KAPSEL QUIZ! 

Twijfel je ook wel eens over een ander kapsel, maar weet je niet wat leuk staat!?
Dan is mijn kapselquiz dé oplossing!
Ben je opzoek naar wat kapsel inspiratie? Door je persoonlijke style & voorkeuren te ontdekken weet je precies wat voor kapsel past bij jou! 


INVESTEER IN EEN KAPSEL WAT ECHT PAST BIJ WIE JE BENT !
ZET DE 1E STAP OM DIT TE ONTDEKKEN EN DOE DE KAPSELQUIZ ONLINE! 

Voor €4,95 ontvang je de kapselquiz in je mailbox
Druk op de knop hieronder en vraag de kapselquiz aan -->
 
Je ontvangt per mail een linkje voor de betaling.
En na het betalen ontvang je binnen 1 werkdag de kapselquiz in je mailbox


MINI - IMAGECONSULT

Wil jij er samen met mij achter komen welk kapsel, kleur en styling het beste past bij wie je bent!? Maak dan een afspraak voor een 

MINI IMAGE - CONSULT

Wat gaan we doen? 20 minuten krijg je gepersonaliseerd advies:
*Van te voren krijg je de kapselquiz per mail opgestuurd
*Waarin je ahv. een quiz je persoonlijke beauty routine onder de loep neemt
*Je leert een pinterest moodboard maken met jouw persoonlijke style & voorkeuren
*Tijdens het consult bespreken we bovenstaande quiz en ik geef je een contrastwaarde & gezichtsvorm analyse
*Achteraf krijg je een colour&style paspoortje opgestuurd of mee voor thuis met daarop de uitkomst van de contrastwaarde & gezichtsvorm analyse

DUUR : 20 minuten
KOSTEN : €24,50
ONLINE VIA zoom of facetime * geef dit aan bij het maken van de afspraak
Ook kan het mini- imageconsult op afspraak in de salon plaastvinden


MINI IMAGE - CONSULT

We hebben het allemaal wel eens over een goede eerste indruk achter laten!? Je gezicht is het aller eerste wat je ziet . En je haar is een omlijsting van je gezicht wat zeker meer dan de helft in beslag neemt. Daarom is het kiezen voor de juiste diepte in zowel haar als kledingkleuren essentieel! 

Wil je kiezen voor highlights, een donkerdere aanzet of juist een balayage techniek ? Laat je adviseren welke plaatsing van de kleur echt past bij de kleur van je huid,haar en ogen. Zo voorkom je een te harde uitstraling of een te bleek gezicht door de verkeerde kleur.. 

Daarom is het kiezen van de juiste diepte in je haarkleur zo belangrijk!

Er bestaan drie verschillende contrast types.
Licht , medium en donker.
Dit heeft te maken met de grootte van verschillen in contrast met de natuurlijke kleuren van je haar, ogen en huid. Als jouw contrastwaardes niet kloppen bij een geverfde haarkleur die je wenst. Kan het zijn dat je gezicht bleker wordt, fletser, of dat je harder overkomt dan je zou willen. Want een juist combinatie in kleuren die WEL passen bij jouw contrastwaardes. 
Zorgen dat je je uitstraling versterkt wordt en het je krachtiger maakt. Of zo kan een lichtere kleur er juist voor zorgen dat je toegankelijker overkomt. 
Dat betekent dus als jij een nieuwe kleur wilt en je een foto van pinterest meeneemt, het heel belangrijk is te kijken naar of dit past bij jouw unieke contrastwaardes.
Daar adviseer ik je graag in!

Daarnaast zijn er ook allerlei verschillende gezichtsvormen, in mijn magazine staan deze uitgebreid beschreven. * Die kun je gratis downloaden op de homepagina.
 Bij het maken van een kapsel keuze is het heel erg belangrijk een gezichtsvorm - analyse mee te nemen. Want is jouw gezicht bv. iets aan de ronde kant? Wees voorzichtig met het maken van een keuze voor een pony, kies je voor een rechte pony dan is de kans groot dat jouw gezicht hierdoor alleen maar voller lijkt. 

Of merk je dat je het lastig vind je net nieuw geknipte kapsel thuis ook zo voor elkaar te krijgen. En heb je twijfels over de producten die je gebruikt, of deze nu echt geschikt zijn voor jouw type haar?

Ik geef je hier graag advies in!
En dat doe ik door een mini image-consult Kleuranalyse

Als kleurconsulente geef ik kleuranalyse's die mijn advies als haarstylist versterken.
 Want met verschillende kleursjalen kijk ik welke kleuren het best passen bij jou natuurlijke kleuren van je huid haar en ogen. Door hierin ook een contrastwaarde & gezichtsvorm analyse in mee te nemen. Ontdek ik welke kleuren combinaties het beste passen & de gewenste kwaliteiten versterken zowel in kleding kleuren als haarkleur. Doormiddel van het plaatsen van de juiste technieken / dieptes in kleuren en technieken en gebruik te maken van faceframing.
 

Kom ik wel zo over zoals ik ben, welke kledingkleuren passen bij mij, wat staat mij nou echt, of voor welke haarkleur kan ik het beste kiezen?
Zijn dit vragen die in jouw hoofd opkomen of die je herkent als jij  in de spiegel kijkt.
Of heb je snel last van keuzestress tijdens het shoppen waardoor je vaak miskopen doet waardoor kleding ongedragen in je kast blijft hangen!

Dan is een kleuranalyse misschien wel iets voor jou?

Jij wil toch ook:
- Makkelijker kleurkeuzes maken omdat je
  weet wat bij je past
- Een zelfverzekerd gevoel en dit uitstralen
- Bewust worden waar je kracht ligt en dit versterken door het dragen van de juiste kleuren
- Een glimlach op je gezicht van je eigen spiegelbeeld
- Gepersonaliseerd kleding en haarkleur advies

Na deze kleuranalyse heb jij inzicht gekregen in welke kleuren dit kunnen versterken.
Door hier gebruik van te maken laat jij jouw unieke persoonlijkheid zien in je uitstraling.

Persoonlijke kleuranalyse:
Samen met jou kijk ik naar welke kleurcombinaties het beste passen bij de ondertoon van jouw huid, haar en ogen. Dit doe ik met behulp van doeken in verschillende kleuren.
Tijdens de analyse neem ik je mee in vier verschillende sets van sjalen. Met allemaal een andere ondertoon zowel koel als warm. Door te kijken wat het effect is van deze tinten op de huid, in combinatie met de kleur van je ogen en het natuurlijke haar komen we tot een gepersonaliseerd kledingkleur advies.

Je neemt plaats voor de spiegel zodat je goed kunt zien wat het effect is van de verschillende kleuren van de sjalen bij jou gezicht. Op deze manier zul je zelf leren zien welke kleuren voor jou het mooiste zijn. Veel mensen zijn verrast en zeggen: Ik wist niet dat kleuren zoveel met je kunnen doen! Het allerleukste van een kleuranalyse? Niets is goed of fout.
Je krijgt na afloop een passend kleurenkaartje mee, en advies en uitleg hoe je deze kunt gebruiken tijdens het shoppen!
Twijfel jij al langer om je haar te kleuren en wat dan mooi zou zijn!?
Als toevoeging geef ik je ook een persoonlijk haarkleur advies mee, welke soort ondertoon en welke vorm/techniek in de kleuring het mooist past bij jou!Op hoeveel tijd moet ik rekenen?
Ik vind het belangrijk dat je zelf goed ziet welke kleuren het best bij je passen. Ook beantwoord ik graag alle vragen. Daarom neem ik ruim de tijd voor een analyse. 
 
Een kleurenanalyse voor één persoon duurt ongeveer 1,5 uur.
Hierbij is een haarkleur advies inbegrepen. 

+ Een uitgebreid verslag en persoonlijke kleurenkaart

Are you ready to shine?
Investering is €77,-