1 op 1 coaching

Ben jij die vrouw met ambitie met het gevoel dat er meer in je zit dan je nu laat zien .. 
En ben je er klaar voor jezelf een spiegel voor te houden waardoor je stappen gaat zetten .. wat zorgt voor groei zowel persoonlijk als binnen je werk? 

 ZOU JIJ OOK ZO GRAAG IN DE SPIEGEL KIJKEN EN DIRECT VOELEN ; JA DIT BEN IK ! 
Je ziet een stralende jij omdat je een lijf vol zelfvertrouwen voelt en je gelooft in jezelf! Je weet dat je het waard bent om jezelf te zijn , met alle kwaliteiten die jij te bieden hebt en keuzes durft te maken die passen bij jou .. 

Ik geloof dat er in iedere vrouw een mooie persoonlijkheid schuil gaat!
Ik weet dat er veel vrouwen zijn die hun eigen schoonheid en kwaliteiten nog niet durven te laten zien, of niet weten hoe ?

Ik weet hoe dat is, voelen dat er meer in je zit dan je laat zien. Onzekerheid voelen over de keuzes die je maakt, omdat die misschien net anders zijn dan wat er vanuit je omgeving van je verwacht wordt. Of jezelf laten zien via social media om die fijne klanten aan te trekken op video , dat durfde ik ook lange tijd niet!
Maar ik doe het nu wel, ik voel me er goed bij en vind het leuk om te doen!


En dat gun ik jou ook,  gewoon JEZELF in de spiegel aankijken, en jezelf ECHT ZIEN , trots & zelfvertrouwen voelen en daarmee die UNIEKE MOOIE JIJ met alles wat jou zo uniek maakt  ‘gewoon’ te laten zien aan de buitenkant. Op video via social media, in de keuzes die je maakt in het leven, bij die presentatie voor je werk of gewoon bij het boodschappen doen voelen dat je precies goed bent zoals je bent.
 
Met mijn 1 op 1 coaching voel ik aan wat je nodig hebt en stemmen we af op jouw behoeftes.
Op wie jij bent, in je kern. Want niemand is hetzelfde dus ook een coachtraject niet.
Jouw UNIEKE JIJ doorvertalen naar de buitenkant door het kapsel en de kledingkleuren die je draagt zodat jij in de spiegel kijkt en direct voelt;
JA dit ben ik, en zo vol zelfvertrouwen je eigen pad kan gaan bewandelen. En het makkelijker wordt bij jezelf te blijven, keuzes te maken die passen bij jou en de mening van anderen minder belangrijk te maken. Dat is waar ik jou bij kan helpen! 

Daar kan ik jou bij helpen.

JE UITSTRALING is de manier hoe jij jezelf presenteert naar je omgeving toe.
Een beeld en 1e indruk wat mensen van jou krijgen, waarmee je zorgt dat de mensen op een bepaalde manier op jou reageren.

Nu een vraag aan jou, weet jij precies waar je voor staat? Zo ja? Maak je dit ook zichtbaar genoeg naar buiten toe? Dmv. wat je uitstraalt zowel online als offline.

Want alleen dan, als je dit laat zien gaan mensen ook anders op jou reageren, en trek je situaties, mensen en/of klanten aan die helemaal passen bij jou

Als  jij zorgt dat je je van binnen goed voelt over jezelf, weet wat je waard bent
Pas dan kan je dit ook gaan uitstralen

Tijdens mijn coaching zetten we je persoonlijkheid, kennis en ervaring in om te ontdekken wat jou uniek maakt.

Ik help je vanuit zelfliefde anders naar jezelf te leren kijken, wat je bewust maakt hoe jij over jezelf denkt. Door hierin een verandering te maken vind er vaak al een mega verschuiving plaats in je gevoel!

Vervolgens kan jij met die unieke uitstraling je omgeving, familie , vrienden, werkgever en of klanten laten zien wie je bent en waar je voor staat!
Maar vooral als allerbelangrijkste JEZELF zien in de spiegel en trots & zelfvertrouwen voelen. Want daarmee ga je vanzelf die UNIEKE MOOIE JIJ laten zien aan de buitenkant.
 Zo zorg je er vanzelf voor dat die ideale klant, leuke man, nieuwe werkgever of die lieve familie die toch van alles van jou verwacht niet meer om jou & je mooie persoonlijkheid met wat je hier te brengen hebt heen kan. 
Hoe? Dat lees je hieronder ..

Hoe kan kleur mij dan helpen om persoonlijk te groeien ?
In eerste instantie in mijn werk begin ik aan de buitenkant ik laat ik je zien doormiddel van goed kleuradvies tijdens bv. een mini image consult welke ondertoon en dieptes in kleuren en vorm qua kapsels het beste passen bij jou! Bij jouw persoonlijke kleurenpallet en bij je gezichtsvorm 

Daarnaast vertellen de kledingkleuren die je draagt ook iets over wie jij bent.. 
Kleding en kleur is namelijk energie en hiermee communiceer je , je vertelt hier iets mee vaak onbewust. Ook helpt kleur je informatie te geven over jezelf , zo kunnen de kleuren informatie geven over bepaalde overtuigingen die diep in jou zitten, waarvan je zelf nog niet wist dat die er waren. Maar die je wel tegen kunnen houden om bepaalde stappen te zetten in je leven. Hier inzicht in krijgen zorgt voor helderheid en dat je jezelf beter snapt... 
Waar bepaalde gevoelens vandaan komen en hoe je dit ook zelf kunt veranderen!


Wanneer die kledingkleuren helemaal kloppen bij wie jij bent , ga je automatisch situaties creëren en aantrekken die helemaal passen bij jou! 
De kracht van kleur kan je helpen vol zelfvertrouwen de volgende stappen te zetten op jouw persoonlijke pad , het kan helpen bij helderheid te krijgen over wat je precies zou willen , kracht geven en je helpen bij die spannende stap vol verandering of het kan je dat extra gevoel van zelfvertrouwen wat je nu net nodig hebt.

Kleur is een taal die spreekt met je gevoel, kleur is energie en heeft altijd een betekenis. Je gevoel bij een kleur kan je iets vertellen. Dit heb ik zelf sinds drie jaar geleden ook mogen ervaren en leren tijdens mijn opleiding. Een investering in mijzelf waardoor ik nu blij word van alle nieuwe kleuren en de nieuwe fase die deze kleuren & inzichten met zich mee brengen, en dat gun ik jou ook 

Het nooit dragen van een kleur of juist het starten/stoppen met een bepaalde kleur heeft altijd te maken met een emotionele betekenis.  De psychologie van kleur kan je helpen bij jouw vraagstuk, het maken van keuzes, helder krijgen wat je zo graag wilt en het waarmaken van je dromen. Op een leuke & luchtige manier ipv. zware coachsessies etc. want kleur is overal ; in je kledingkast , op straat, een bos bloemen in jouw helpende kleur. Zo wordt je steeds herinnert aan je groei en worden coachsessies leuk! Dat is precies hoe kleur werkt

Jouw persoonlijkheid ,kwaliteiten & kennis is wat jou uniek maakt. Ik ben nieuwsgierig naar wie je bent , wat je dromen zijn maar vooral waar sta je voor? 

Vaak denk je dat de mensen in je omgeving je tegenhouden te doen wat je zo graag wilt, of dat de keuzes die je maakt wel moeten passen in het perfecte plaatje hoe anderen dit graag zien of van jou verwachten. Ik geloof erin dat iedereen uniek is, dat is pas perfect! Je kan de wereld om je heen niet veranderen , maar wel de manier hoe je hier zelf mee omgaat of tegenaan kijkt..

Ook geloof ik dat jij alle kwaliteiten al in je hebt te leven zoals jij graag wilt. Alleen dat hier nog een laag overtuigingen en onbewuste patronen zorgen dat jij je zelf klein houdt. 
Je durft jezelf nog niet volledig te laten zien, gewoon zoals je bent. In de keuzes die je maakt, en hoe je overkomt op anderen. 
Je voelt dat er meer in je zit dan je laat zien, alleen weet je niet precies wat dan? 
Dat gevoel kan zorgen voor onzekerheid , angst, of er ontbreekt helderheid om te gaan doen wat je zo graag wilt . OF je zo te voelen zoals je graag zou willen ; namelijk een stralende vrouw, die vol zelfvertrouwen keuzes durft te maken die jou blij maken.

Tijdens mijn coaching sessies zorg ik dat jij je bewust wordt van de manier hoe jij over jezelf denkt. Ik neem ik  je mee in opdrachten om die niet helpende gedachten om te buigen naar helpende overtuigingen... Dit zorgt voor krachtige gedachtes, zodat jij met een dosis zelfliefde, inzicht en helderheid vanzelf dat zelfvertrouwen gaat voelen te doen en uit te stralen wie je bent en waar je voor staat.
Wat er automatisch voor zorgt dat je de mensen, situaties en het leven aantrekt wat je zo graag zou willen ! En het makkelijker wordt bij jezelf te blijven, en de mening van anderen minder belangrijk te maken. Dat is waar ik jou bij kan helpen!


Jij bent uniek dus ook 1 op 1 coaching moet passen bij jou! 
Ik heb een 6 weken programma waarin in jou kan helpen die stralende jij weer te zien in de spiegel, en dit ook uit te stralen naar buiten toe! 

Samen kijken of dit traject iets voor jou is?
Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek