Ik ben deelnemer aan de FOTY-AWARD en ik behoor 
bij 1 van de 10 finalisten waardoor ik kans maak op de prijs 
'beste starter'
De winnaars worden bekend gemaakt op de Dag van de ZZP’er (wat uitgesteld is tot het najaar 2020)


Hi! Ik ben Demi, 25 en woon in De Lier.

UNIEK ZIJN DAT IS PAS PERFECT , DAT IS WAAR IK VOOR STA. Een uitstraling ontdekken die past bij wie je bent heeft alles te maken met je persoonlijkheid. Waar sta je voor, wie ben je, wat vind jij belangrijk, waar droom je van, waar wordt je blij van en hoe wil je overkomen.

Wat ik soms merk bij andere vrouwen maar ook zelf heel lang gevoeld heb is dat sommige vrouwen onzekerheid voelen of twijfelen aan zichzelf , over hun uiterlijk, of de keuzes die zij maken.

Deze onzekerheid is heel logisch en herken ik ook!
Omdat de druk van buiten af groot is, succes & schoonheid wordt in de tijd van nu afgemeten aan de hoeveelheid likes je krijgt op een foto. Ook wordt het perfecte leven en uiterlijk uitvergroot via social media. Uniek zijn dat is pas perfect!

Ik geloof dat er in iedere vrouw een mooie persoonlijkheid schuil gaat. Met alle kwaliteiten die jij bezit!  Ik geloof in jezelf zijn , jezelf mooi voelen door het dragen van een kapsel, haarkleur en kledingkleuren waarbij jij je lekker voelt. Hoe dichter jouw look staat bij wie je bent, hoe zelfverzekerder jij je voelt! En dat straal je namelijk ook uit, daar kan geen trend tegenop! 


Ook bij mij was er lange tijd onzekerheid en twijfel over mijzelf, en wat ik nou precies wilde? HOE KLEUR ALLES  VOOR MIJ VERANDERDE :

Ik wil jullie even meenemen naar 2,5 jaar geleden eind 2017. Ik had een mooi huis, vriendinnen en familie om mij heen we konden twee keer per jaar op vakantie. 
Alles leek perfect vanaf de buitenkant, maar van binnen voelde ik twijfel.
Ik wilde wat anders qua werk maar wist niet precies wat, ik zat in een relatie waarover ik twijfelde en ik voelde angst wat anderen van mij zouden vinden waardoor ik me onzeker voelde. Ook voelde ik dat er meer in mij zat dan ik liet zien. 
Ik twijfelde over alles, voelde me onzeker ik wilde verandering want ik wist of hoopte dat het ook anders kon. Ik ben mezelf gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, wat me blij maakte waardoor ik durfde te investeren in mijzelf.. Door het lezen van boeken over de wet van aantrekking, het volgen van verschillende masterclasses over mindset ,persoonlijk leiderschap en door deel te nemen aan de kleurcoachopleiding. 
Leerde ik steeds meer wat ik belangrijk vond, en waar ik voor sta

Ook leerde  ik alles over kleur en dat je gevoel over een bepaalde kleur je iets kan vertellen..
Hierdoor kwamen er inzichten en veel helderheid over wat ik zo graag wilde!

Ook schrok ik hoeveel ik me steeds meer was gaan aanpassen aan anderen! En ik voelde heel sterk een angst voor de mening van anderen en voor het onbekende 

Toch begon ik stapje voor stapje te groeien.

Precies wat ik op dat moment nodig had, de taal van kleur die me helderheid gaf. Een laagdrempelige manier zonder dat er woorden of ingewikkelde vragen nodig waren. Ik leerde meer op mijn gevoel te vertrouwen.
Wat de start was van mijn reis in persoonlijke groei. 


Mijn binnenkant kwam in balans met de buitenkant, ik durfde fellere kleding kleuren te dragen. Ik voelde weer helderheid over wat ik zelf graag wilde. Ik durfde keuzes te maken, in mijn eentje op vakantie te gaan richting BALI. Ik voelde mijn zelfvertrouwen groeien.
Ineens hingen er kleuren zoals oranje, geel , fel roze en fel blauw in mijn kast. Waar het de jaren ervoor vooral bij zwart, marine blauw en grijs bleef .. 
Ik ben stappen gaan ondernemen voor mijn eigen bedrijf 

In mijn eentje naar een evenement gaan waar ik niemand kende, ik leerde en leer nog steeds me steeds minder aan te trekken van de mening van anderen. Leerzaam en soms kom je jezelf tegen! Want in mijn hoofd was ik vaak bezig met wat er nog niet goed ging, of wat er bij anderen veel beter/ leuker is. En ik voelde onzekerheid over mezelf, of er wel klanten zouden komen de eerste maanden. Ik maakte het veel grootser terwijl het achteraf wel mee viel hoe eng het was. Hierdoor merkte ik dat mijn gevoel van zelfvertrouwen ook mee groeide. En werd het stellen van doelen en deze behalen ineens veel leuker, omdat ik ontdekt had dat ik dus zelf overal invloed op had. En ik niet de angst mezelf heb laten tegenhouden om te doen wat ik het allerliefste wilde.

En nu heb ik : van mijn droom mijn werk gemaakt!
Een eigen kapsalon vol klanten 
Want ik ben gaan DOEN wat ik het allerliefste wilde diep van binnen

Ik heb nieuwe mensen ontmoet, durf mezelf te laten zien op video’s via socialmedia zonder me heel erg druk te maken wat anderen hier van vinden.
Het is een en blijft een proces, en nog steeds leer ik iedere dag want ook ik ben niet perfect . Soms staan mijn teksten vol spelfouten , maar door het perfecte los te laten kan ik wel zeggen dat ik het heb gedaan!
 
Het leuke is ook JIJ kunt dit ook ervaren, en dat is wat ik doe tijdens een kleurpersoonlijkheid sessie!

Meer lezen over mijn visie over het kappersvak lees meer hieronder..

Het is mijn missie ervoor te zorgen dat iedere klant zich begrepen voelt in de kappersstoel!
Ik vind dat zo belangrijk omdat ik na  7 jaar gewerkt te hebben als kapster , en jonge kapsters hierin ook training gaf. Ik merkte dat klant zich vaak onzeker voelde, of de kapster wel begreep wat er bedoeld werd. Daarin wil ik een verschil maken en nog meer kunnen betekenen voor mijn klanten. Communicatie is het belangrijkste aspect zowel non verbaal, als verbaal.

Ervoor zorgen dat iedereen zich begrepen voelt doe ik door de tijd te nemen voor mijn klanten en met de juiste communicatie achter de verwachtingen van mijn klanten te komen. Door hier een heel eerlijk en realistisch beeld bij te scheppen. Zorg ik ervoor dat mijn klanten zich echt begrepen voelen en tevreden de deur uit lopen. 

Ook vind ik het belangrijk een sfeer te creëren waarin als hier behoefte aan is een mooi gesprek kan ontstaan. Over wie je echt diep van binnen bent, hoe je in het leven staat, wat voor jou belangrijk is, of wat je graag zou willen. Waarbij je voelt dat je jezelf mag zijn en onzekerheden oké zijn. 

Zorgen dat binnen & buitenkant in balans is dat doe ik op drie manieren: 
1. Met mijn kennis als haarstyliste & kleurexpert kan ik met de juiste tips & technieken een look creëren die past bij wie je bent! 

2.Als kleurconsulente geef ik kleuranalyse's die mijn advies als haarstylist versterken. Want met verschillende kleursjalen kijk ik welke kleuren het best passen bij de natuurlijke kleuren van huid haar en ogen. Door hierin ook een contrastwaarde & gezichtsvorm analyse in mee te nemen, ontdekken we samen welke kleuren combinaties het beste passen. En hoe we de gewenste uiterlijke kenmerken kunnen versterken zowel in kleding kleuren als haarkleur en kapsel. Hiervoor gebruik ik de faceframing methode, wat betekent dat ik een passende knip of kleurtechniek plaats op de juiste hoogte van het gewenste effect zodat er meer diepte of volume kan ontstaan. 

3. Ik geef kleurcoaching. Want een uitstraling ontdekken die past bij wie je bent kan alleen als je ook de connectie maakt met de binnenkant. De psychologie van kleur die ik gebruik tijdens een kleurpersoonlijkheidsessie helpt hierbij! Door je te verdiepen in je lievelingskleur zal je veel herkenning vinden met wie je bent en waar jij voor staat. En door te kijken naar je kleurkeuzes van nu, en vroeger geeft het inzicht. Bewust de keuze maken voor nieuwe kleuren in je leven kunnen zorgen voor verandering. Zodat je meer gaat geloven in jezelf, je kwaliteiten en hoe mooi je bent!